Diensten
Vanluyd NV - Keukens
Keukens
De keuken wordt meer en meer het hart van de woning. Ze moet comfortabel en logisch ingedeeld zijn, volledig naar uw wensen. Een ergonomische werkhoogte, intelligente lades, ... wij werken à la carte om uw persoonlijke behoeften op een optimale manier te vervullen. Op basis van uw ideeën, of die van een architect, maken we een voorontwerp dat na uw goedkeuring wordt uitgewerkt tot een concreet ontwerp. Vervolgens wordt dit omgezet in een gedetailleerd uitvoeringsplan en maken we productietekeningen van alle meubelen die in onze eigen atelier gemaakt worden met de modernste productiemethodes en -machines.

Mogelijke materialen: laminaat, houtfineer, volkunststof of gelakt, natuur- of composietsteen, inox, glas en hout.

Maak een afspraak en ontdek het zelf.
Vanluyd NV - Buitenschrijnwerk - poorten - terrassen - gevelbekleding
Buitenschrijnwerk - poorten - terrassen - gevelbekleding
De unieke natuurlijk warme uitstraling van hout is door geen enkel ander materiaal te evenaren. Hout heeft zeer goede thermische eigenschappen. In combinatie met dubbel glas bereik je excellente isolatiewaarden.

Vanluyd NV kiest uitsluitend voor kwalitatief hoogstaande houtsoorten: Paddouck, Afformosia, Eik, Meranti, Kastanje, enz. De natuurlijke kleur van houten deuren en poorten is afhankelijk van de gekozen houtsoort. Je kan je houtwerk natuurlijk laten vergrijzen of de natuurlijke houtkleur bewaren door een behandeling met olie.

Houten schrijnwerk laat zich bovendien gemakkelijk repareren en herbruiken.

Om de milieuvriendelijkheid van uw schrijnwerk te garanderen gebruiken wij FSC en PEFC gelabeld hout! Houten schrijnwerk straalt warmte en klasse uit, en is heel duurzaam na behandeling.
Vanluyd NV - Trappen
Trappen
Vanluyd NV ontwerpt, ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige standaard- en exclusieve trappen op maat. Passend in de beschikbare ruimte en een verrijking van uw interieur. Wij focussen ons ook op veiligheid zodat straks iedereen veilig uw vaste trap op en af kan lopen.

Z-trap, trap over beton, traditionele trap, zwevende trap, ... ? Voordat wij uw trap plaatsen krijgt u persoonlijk advies. De keuze en mogelijkheden zijn enorm. U krijgt gegarandeerd op en top vakwerk!

Hebt u plannen voor nieuwbouw of renovatie? Overleg dan tijdig met ons, dit kan u veel tijd en kosten besparen.
Vanluyd NV - Wandkasten - dressings - meubelen op maat
Wandkasten - dressings - meubelen op maat
Wilt u dat uw interieurwensen werkelijkheid worden, of heeft u extra opbergruimte nodig? Stap dan eens binnen bij Vanluyd NV. Ons ervaren team geeft advies op basis van uw persoonlijke smaak, modetrends en uw beschikbare ruimte.

Vanluyd NV maakt, met veel passie en vakmanschap, uw wandkast, dressing of complete interieur in het materiaal, de afwerking en de afmetingen die u wenst. Exclusief maatwerk dus.

Maak een afspraak en ontdek het zelf.
Creative WebVision © 2019